اخبار تکنولوژی 9

معرفی تکنولوژی

اخبار تکنولوژی 9

معرفی تکنولوژی

آموزش یافتن کلمات کلیدی یافتن کلمات کلیدی مرتبط به زمینه فعالیت وب سایت یکی از مهترین....

آموزش یافتن واژه ها کلیدی- یافتن کلمات کلیدی مرتبط به مقوله کار و جنبش تارنما یکتا از مهترین کارهایی می باشد که کارآزموده سئو و بهینه سازی تارنما سپریدن می دهد الی از طریق آن بتواند عناوین مناسبی برای صفحات وب سایت برگزیدن نماید و وانگهی برای فرآوری محتوای تارنما از این عناوین و واژه ها کلیدی کاربرد می گردد.


 


آموزش یافتن بهترین واژه ها کلیدی برای موفقیت در بازاریابی اینترنتی همواره پیشنهاد می شود. جستجوی کلمات کلیدی عضو جدایی ناپذیر هر راهبرد سئو و بهینه سازی موتورهای جستجو است و برای این کار، نیازی به صرف هزینه ی زیادی نیست.


مسئله مهم برای بازاریابان، صاحبان وبسایت ها و سازندگان درونمایه این است که جستجو برای کلمات کلیدی سررسید زیادی می برد. اما این چیزی است که در میانی صاحبان سوداگری های کوچک و متوسط هم گسترش مکشوف است همانطور که داشتن یک وبسایت کاملا بهینه سازی شده در راه اندازی یک شرکت آنلاین ضرورت دارد.


جستجوی واژه ها کلیدی (Keyword Research) چیست؟

شامل یافتن واژه ها و عباراتیست که کاربران در موتورهای جستجو وارد می کنند و منظور از ان کوشش برای کشف کلماتیست که با فرآوری محتوا درباره آن بتوان رتبه نکویی کسب کرد. یافتن واژه ها کلیدی به بازاریابان کمک می کند الی درک بهتری از مقدار دربایستن به یک واژه کلیدی مشخص، پیدا کنند و میزان چشم وهمچشمی در آن را بسنجند و سختی پیشه در رسیدن به صفحه نخست گوگل را فهم کنند.


جستجوی کلمات کلیدی صرفا شامل اخطار از تعداد جستجو های یک کلمه در موتورهای جستجو نیست و در این فرآیند ما با مکانیسم انتخاب واژه ها کلیدی بدست کاربران آشنا می شویم. وانگهی پیدا کردن کلمات کلیدی پر طرفدار، تقدیر اعظم سئو محسوب نمی شود و صرفا جزئی از بازاریابی محتوا می باشد. دلیل این فرمایش هم اینست که پیدا کردن واژه ها کلیدی محبوب، به شما ایده های جدید درباره نگارش پست بعدی وبلاگ سایت می دهد و شما را با خواسته های جدید کاربران آشنا می کند.


در نهایت با یافتن واژه ها کلیدی که کاربران در موتورهای جستجو وارد می کنند و استفاده از این اطلاعات در فرآوری محتوای هدفدار، مایه جذب ترافیک درست به سایت می شود. این نوع ترافیک کیفیت بالاتری داشته و نرخ تبدیل آن بیشتر است.


چرا پیدا کردن واژه ها کلیدی مهم است؟

پیدا کردن واژه ها کلیدی موجب فهمیدن کلمات مورد جستجوی کاربران می شود و این مسئله از اهمیت زیادی برخوردار است. در بسیاری از موارد مشاهده می شود که وبمسترها از واژه ها کلیدی متفاوتی نسبت به واژه ها باره جستجوی کاربران در محصولات یا خدمات خویش به کار می برند. این گونه وبسیات ها به دلیل برگزیدن اشتباه واژه ها کلیدی شانسی برای کامیابی نخواهند داشت.


بهینه سازی سایت و صفحات آن در کلماتی که کاربران از آنها استفاده نمی کنند، هوده ای نخواهد داشت. داشتن یک استراتژی صحیح در جستجوی کلمات کلیدی موجب می شود شما با واژه ها و عبارات باره عقیده کاربران آشنا شده و صفحات خویش را در ان واژه ها سئو و بهینه سازی کنید.


یافتن کلمات کلیدی

مطمئنا شما در ابتدای پیشه چند کلمه کلیدی را در ذهن خویش دارید. این ها احتمالا نام خدمات، محصولات یا موضوعاتی هستند که تارنما شما دربرگیرنده آنها می شود. اینها کلمات کلیدی فوق العاده ای برای شروع پیشه محسوب می شوند، پس از همین جا شروع می کنیم.


شما میتوانید این واژه ها کلیدی را در ابزارهای جستجوی کلمات کلیدی پیمان دیتا و کلمات کلیدی مشابهی را همراه با شمار جستجوی آنها تماشا کنید. ما در قسمت بعدی به طور عمیق تری به جستار تعداد جستجو ها خواهیم پرداخت، ولی این پارامتر در مرحله جستجو به شما کمک می کند لغایت از کلمات کلیدی دوست داشتنی و پر پیرو در بین جستجو کنندگان آگاه شوید.


پس از وارد کردن واژه ها کلیدی اولیه در این افزارها با لیستی از واژه ها کلیدی و پرسش های رایج کاربران آگاه می شوید که احتمالا در نگاه اول به آنها توجه نکرده بودید. شاید اصلا نمی دانستید که کاربران چنین چیزهایی را نیز جستجو می کنند.


تنوع ایجاد کنید

دقت داشته باشید که تنها صفحه اصلی سایت نیست که از جستجوی واژه ها کلیدی رتبه کسب می کند. در واقع کلیه صفحات سایت در این فرمایش نقش دارند. شاید برندهای کبیر درصد زیادی از ترافیکشان، صفحه اصلی باشد، اما این مسئله در باره اغلب تارنما ها برعکس است. به راستی اغلب وب سایت ها از راه صفحات داخلی خود ترافیک کسب می کنند. بنابراین زیاد مهم است که در ایجاد صفحات سایت تنوع به هزینه داده و هر یک را با توحه به یک یا چند واژه کلیدی مثل بهینه سازی نمایید.


یافتن تعداد جستجوها

هرچه تعداد جستجوهای یک واژه کلیدی بیشتر باشد، معمولا بیچارگی به فعالیت بیشتری برای کسب رتبه در آن است. این مسئله یگانه از عوامل مهم تاثیر گذار بر روی سختی کلمه کلیدی به احصاییه می رود.


برندهای بزرگ معمولا ده رتبه نخست نتایج جستجو را در کلمات کلیدی مشکل اشغال کرده اند. فلذا اگر شما نیز به پیگیری کسب رتبه در همان کلمات کلیدی بروید، با فرض تکاپو مداوم و صحیح، چه بسا سالها بایستی چشم براه بمانید تا تلاش های شما نتیجه دهد.


سوالات در

سئو

بسیار مهم محسوب می شوند

پرسش های کاربران در حیطه سوداگری خود را مکشوف و به آنها در صفحات گوناگون پذیرش دهید. این گونه، شدامد ارگانیک زیادی را به سمت وب سایت خویش هدایت خواهید کرد.


انتخاب کلمات کلیدی با توجه به فصول مختلف

آگاهی از واژه ها کلیدی که با پروا به آمدن فصلی جدید به ناگهانی محبوب می شوند نیز می تواند مزایای زیادی برای دسته درونمایه به به اتفاق داشته باشد. به عنوان نمونه با پروا به اینکه خرید لوازم شنا در ابتدای تابستان اوج می گیرد، شما می توانید از ماه ها قبل بر روی این مسئله برنامه ریزی کرده تا در آغاز فصل تابستان رتبه نکویی در این کلمه کلیدی و کلمات پیوسته داشته باشید.


انتخاب واژه ها کلیدی با توجه به محیط‌ ها

شما می توایند واژه ها کلیدی خویش را بر روی یک شهر، استان یا کشور به خصوص متمرکز کنید. برای دسترسی به اطلاعات دقیقتر در این باره میتوانید از آلت گوگل ترندز کمک گرفته و محبوبیت کلمات کلیدی باره نظرتان را در فضا های گوناگون ارزیابی کنید. اتمام پژوهشی در این زمینه می تواند به پیوسته تر شدن آن درونمایه با نیاز کاربران قصد شما کمک کند.


آموزش یافتن کلمات کلیدی


به طور کلی جستجو به چه هدفی صورت میگیرد ؟



جستجو با منظور کسب اطلاعات:

کاربر نیازمند اطلاعات است، مانند نام یک برند یا بلندی برج میلاد.


جستجو با قصد آگاهی از آدرس مجازی:

کاربر نیازمند رفتن به جایی در اینترنت است، مشابه فیسبوک یا صفحه اصلی سایت اینستاگرام.


جستجو با هدف انجام تراکنش:

کاربر می خواهد که کاری انجام دهد، مشابه خرید اینترنتی یا گوش دادن به یک آهنگ.


جستجو با منظور تحقیق:

کاربر میخواهد محصولات را با یکدیگر سنجش کرده و بهترینشان را برگزیدن کند.


جستجو با قصد یافتن آدرس یک مکان:

کاربر می خواهد آدرس فیزیکی یک فضا را بیابد، مثل جستجوی یک کافی شاپ نزدیک، مطب دکتر یا محل برگذاری یک کنسرت.


گام مهم در فرایند جستجوی کلمات کلیدی، آنالیز صفحه نتایج جستجو با منظور فهم نیاز کاربران است. اگر می خواید بدانید که کاربران هدفتان به دنبال چه چیزی از جستجوی یک واژه کلیدی هستند، نتایج جستجوی آن واژه را آنالیز نمایید.


آموزش یافتن کلمات کلیدی

ابزارهای ارزیابی ارزش کلمات کلیدی

یک واژه کلیدی چه ارزشی را به سایت شما اضافه می کند؟ این ابزارها به شما در فهم بهتر این سوژه کمک می کنند، فلذا میتوانید در فرایند جستجو و انتخاب کلمات کلیدی از آنها کاربرد نمایید. دقت داشته باشید که برخی از این ابزارها رایگان نیستند.


تمامی سایت ها لینک شده اند. کافی است بر روی نام مورد عقیده کلیک کنید.


Moz Keyword Explorer

کلمه کلیدی باره عقیده خویش را در کادر نمایش داده شده پیمان دهید لغایت اطلاعاتی از تعداد جستجوی ماهانه و نوع نمایش داده های جستجو کسب کنید. این آلت حائز بخشی به نام Difficulty نیز هست که سختی کسب رتبه در آن واژه کلیدی را برای شما ارزیابی می کند. هر چقدر امتیاز این تقسیم اغلب باشد، کسب رتبه در آن مشکل تر بوده و نیازمند به زمان بیشتریست.


Google Keyword Planner

این دست موزه به صورت سنتی نقطه آغاز فرایند جستجوی کلمات کلیدی بوده است. این آلت چند سالیست که داده های شمار جستجو را به بازه های بزرگتری دسته بندی کرده است. از این جهت نمی توان تعداد جستجوی کلمات کلیدی را به طور دقیقی با هم سنجش نمود.


Google Trends

با استفاده از این دست موزه می توانید نوسانات تعداد جستجوی کلمات کلیدی را در ماه های گوناگون با هم سنجش نمایید. به عنوان مثال جستجوی عبارت ولنتاین صحیح چند روز پیش از این مراسم آغاز به اوج اخذ می کند.


AnswerThePublic

این ابزار رایگان، واژه ها کلیدی مرتبط و جستجو شده حول واژه کلیدی باره عقیده شما را جمع آوری کرده و نمایش می دهد. شما می توانید از ابزار Keywords Everywhere در کناره این آلت کاربرد کرده لغایت کلمات کلیدی نمایش داده شده را از عقیده تعداد جستجو با هم مقایسه کنید. بدبختانه شوربختانه در زمان نوشتن این مطلب این آلت تعداد جستجوهای کلمات کلیدی فارسی را نمایش نمی دهد.

برای دریافت مشاوره رایگان با دیجیتال مارکتینگ آوش تک در ارتباط باشید.

SpyFu Keyword Research Tool

داده هایی در مورد میزان چشم وهمچشمی کلمات کلیدی برای شما فراهم می کند.


Google Correlate

به زبان خود گوگل، این دست موزه عکس آلت گوگل ترندز رفتار می کند. این آلت مجانی به شما امکان میدهد لغایت واژه ها کلیدی را بیابید که فرکانس افزایش یا تفریق جستجوهای آن، همانند کلمه کلیدی باره نظر شماست.

اعلام نتایج مسابقه جورچین شماره 5: نوکیا X2

جورچین شماره 5 نیز بعد از سری نخست، دوم، سوم و چهارم این مسابقات و پس از یک ماه به پایان رسید تا این بار دو برنده خوش شانس معرفی شوند. در این رقابت، تصویر جایزه به ۹ تکه تقسیم شد و در قسمت‌های مختلف سایت پخش گردید تا با پیدا کردن و چسباندن آن‌ها به یکدیگر، بتوانید نام دستگاه مورد نظر را حدس زده و شانس خودتان را برای برنده شدنش امتحان کنید! در جورچین شماره 5، بیش از 1500 نفر شرکت کردند که تنها 2 نفر شانس برنده شدن گوشی‌ها را داشتند که یکی از آن‌ها، بایستی حتما عضو سایت بوده و امتیاز بالاتر از 300 داشته باشد.

حال جایزه چه بود؟ نوکیا X2

Nokia-X2

 

اسپانسر جورچین شماره 5 کجا بود؟ نماینده فروش نوکیا در ایران!

برنده‌های خوش شانس چه کسانی هستند؟

جناب آقای سلمان صفار پور با شماره 2031…0919 از شهر اهواز
جمله این برنده چی هست؟ نوکیا X2 محصول اندرویدی و کاربردی نوکیا!

جناب آقای سامان محمدی با شماره 4458…0930 از شهر تهران و نام کاربری اسمارت در سایت
جمله این برنده چی هست؟ بهترین گوشی اندرویدی بازار از اروپا را بایستی نوکیا X2 نامید!

منبع: 

https://itresan.com/58570/joorchin-no5-winners/

آیا می‌دانید زمانی کوآلکام تلفن همراه تولید می‌کرد!

احتمالا شما نام کوآلکام را به اندازه سامسونگ و یا ال‌جی نشنیده‌اید و تنها در زمانی این اسم به گوشتان خورده است که یک گوشی جدید معرفی می‌شود؛ زیرا کوآلکام تولید کننده پردازنده‌های اسنپ‌دراگون است و اغلب اسمارت فون‌های مطرح نیز از این نوع پردازنده‌ها استفاده می‌کنند.

The-Qualcomm-pdQ

کوآلکام یکی از کمپانی‌های قدرتمند حوزه پردازنده است که تاکنون پرزداش محصولات زیادی را بر عهده گرفته است. اما شاید برایتان جالب باشد بدانید که این کمپانی چندی پیش تلفن همراه نیز تولید می‌کرد.

The-Qualcomm-pdQ-(1)

کوآلکام در طول عمر 30 ساله خود تاکنون قدم به تولید تلفن همراه نیز گذاشته است که اولین فرزندش در سال 1998 با نام Qualcomm pdQ متولد شد. این محصول یک کیبورد تاشو داشت که در صورت باز کردن آن کاربر می‌توانست به یک صفحه نمایش 160 در 240 پیکسلی از نوع LCD دسترسی داشته باشد. کاربر با کمک این دستگاه قادر بود تا ایمیل‌های خود را با سرعت 14.4 کیلوبایت در ثانیه مطالعه کند. pdQ از یک باتری لیتیوم یونی بهره می‌برد که می‌توانست تا 150 دقیقه مکالمه دوام بیاورد. یک پردازنده 16MHz و 2 مگابایتی نیز حافظه رم برای تلفن همراه کوآلکام در نظر گرفته شده بود و از سیستم عامل پالم (Palm) استفاده می‌کرد. همچنین pdQ اولین تلفن همراهی بود که از شبکه ارتباطی CDMA استفاده می‌کرد.

Another-vintage-Qualcomm-phone---the-QCP-2760-for-Sprint

بخش موبایل کوآلکام عمر زیادی نداشت و در نهایت به Kyocera فروخته شد و در این مدت تنها مدل‌های محدودی را معرفی کرد.

منبع: 

https://itresan.com/58509/did-you-know-that-qualcomm-used-to-make-cell-phones/

افزونه جدید گوگل google site kit برای وردپرس

Google Site Kit در وردپرس

در حالت ایده‌آل، شما باید از پیش هر دو سرویس Search Console و Google Analytics را به سایت وردپرسی خویش وصل کرده باشید. اگر اینگونه نیست، به شما رهنمود می‌­کنیم قبل از نصب Google Site Kit، در ابتدا Google Analytics و Search Console را متصل کنید. برای اتصال گوگل آنالیتیکس به وردپرس می‌توانید مقاله موجوذ در همیار وردپرس را مطالعه کنید. پیوندیدن کنسول گوگل عملکردی همانند دارد.


با آنکه Google Site Kit می‌­تواند یک حساب کاربری جدید برای بعضی از ویژگی‌­ها مثل Search Console ایجاد کند، ولی شما باید از اتمام این شغل پرهیز کنید. ما به شما پیشنهاد می­کنیم هر دو سرویس Analytics و Search Console را به صورت دستی نصب کنید، چرا که نصب دستی، فهم بهتری از روش کار دست موزه آنالیز بازاریابی به شما دیتا و تجزیه و تحلیل سایت وردپرسی را آسان می‌کند.

در ادامه مواردی که باید انجام دهید را به چهره ناچیز بررسی می­‌کنیم

افزونه جدید گوگل google site kit برای وردپرس

 و سپس شیوه نصب افزونه Google Site Kit در وردپرس را توضیح می­‌دهیم:


افزونه Google Site Kit را به چهره دستی نصب کنید.

یک پیکربندی جدید کلاینت برپایی کرده و پیوند دهید. یک پیشه ساده از طریق کلیک-کلیک-کپی و چسباندن است، البته گوگل بیشتر کارهای پیچیده را برای شما اتمام می‌­دهد.

ویژگی­‌های گوگل (سرویس‌­های گوگل) مشابه Google Search Console و Google Analytics را به Site Kit پیوند بزنید.

بیایید تعلیم را شروع کنیم.


روش نصب افزونه وردپرسی Google Site Kit

شرکت گوگل، Site Kit خویش برای وردپرس را در WordCamp US 2018 معرفی کرد و یک سنه بعد، در ژوئن 2019 پیش‌­نمایش نگارش مربوط به توسعه‌دهندگان را منتشر کرد. بعد از دانلود، وارد داشبورد وردپرس خویش شوید و به تقسیم افزونه­‌ها بروید. روی “افزودن” سپس “بارگذاری افزونه” کلیک کنید. فایل google-site-kit.zip را آپلود کنید و روی “هم الان نصب کن” کلیک کنید. در مرحله پس افزونه را پرکار کنید. پس از پسین نصب، باید صفحه‌­ای همانند تصویر مشاهده کنید.


site kit install- تجزیه و تحلیل سایت وردپرسی

نصب و فعال کردن افزونه site Kit

پیکربندی و تنظیمات Google Site Kit در وردپرس

در این مرحله هدف داریم افزونه Google Site Kit را در وردپرس پیکربندی یا به عبارتی تنظیم کنیم. این مرحله را می‌­توانید همچون برپایی بزرگراهی بین سرویس‌­های گوگل و سایت وردپرسی خویش در عقیده بگیرید. پس از ساختن این بزرگراه، می­‌توانید با Site Kit و کلیه ابزارهایش چون Search Console و  Analytics ارتباط پایدار کنید. به طور پیش‌فرض، وقتی که پیکربندی مشتری را ایجاد کردید، داده‌های Search Console شما به Site Kit متصل می‌­شوند و اینجاست که مرحله رصد عملکرد سایت وردپرسی پیش درآمد می‌گردد.


معرفی پیکربندی کلاینت بدون نیاز به گذرواژه و نام کاربری (OAuth)

از نظر فنی، ما می­‌خواهیم پیکربندی کلاینت را در Google Developer Console ایجاد کنیم. برای ایجاد پیکربندی کلاینت، می­‌توانید با استفاده از حساب Google Cloud خود، مجموعه جدیدی از اعتبارهای OAuth را برپایی کنید.

بهترین قسمت، طریق نصب Google Site Kit در وردپرس، این بخش است. چرا که همه این فرآیند به چهره خودکار انجام می­‌شود. نیازی نیست به صورت دستی یک حساب Google Cloud برپایی کنید، یک طریق پرداخت اضافه کنید یا با هر پیکربندی مترقی دیگری کلنجار بروید. Google Site Kit به چهره اتوماتیک از سایت شما مراقبت می­‌کند. ما این پروسه خودکار را هم با به کارگیری یک حساب گوگل جدید و یک حساب اصلی موجود، راستی­ آزمایی کرده‌ایم.


این کلاینت OAuth (پیکربندی کلاینت) همانند بزرگراهی است که به شما امکان دسترسی به سرویس‌­های گوگل را می­‌دهد و برای انجام این کار، شما باید از طریق حساب اصلی گوگل خویش به پیکربندی کلاینت جدید وارد شود. این حساب باید به داده‌­های Analytics و Search Console که می‌­خواهید به Google Site Kit وصل کنید، دسترسی داشته باشد.


چگونه بین Google Search Console و وردپرس از طریق Site Kit وابستگی پایدار کنیم

همان‌طور که در ابتدای این آموزش قول داده بودیم، ایجاد پیکربندی کلاینت در افزونه Google Site Kit برای فعال کردن ابزارهای تحلیلی گوگل در وردپرس به سادگی کلیک-کلیک-کپی-چسباندن است. در ضمن این پروسه به چهره خودکار داده­‌های Google Search Console شما را به سایت وردپرس پیوند می­‌دهد. اگر سایت خود را به Search Console اضافه نکنید، یگانه را Site Kit به چهره اتوماتیک ایجاد می­‌کند. در ادامه نحوه اتمام این پیشه را اثر می­‌دهیم:

مرحله1: در نخست به حساب اصلی گوگل خود در همان سایت وارد شوید. به علت محدودیت‌­هایی که در گوگل  هستی دارد، می­‌باست برای ادامه این آموزش، مسدود کننده تبلیغ خویش (در صورت وجود) را غیرفعال کنید.

مرحله2: سپس به صفحه Site Kit خود در داشبورد ادمین وردپرس خویش بروید و روی گزینه Start Setup مشخص ­شده کلیک کنید.

start setup- شروع فرایند ثبت اسم 

شروع فرآیند ثبت نام

مرحله 3: افزونه Site Kit به چهره اتوماتیک اطلاعات سایت وردپرس واکشی و در صفحه پیکربندی کلاینت در داشبورد Google Developer Console بارگذاری می­‌کند. به عنوان مثال، داده‌­های پیکربندی موجود در تصویر بالا از تارنگار من جمع آوری شده است.


نکته: اطمینان حاصل کنید واژه ” Demo” در نام پروژه عنوان نشده باشد، زیرا یک کلمه غیر مجاز در Google Cloud console است.

برای ادامه بر روی OAuth Credentials Get کلیک کنید.


OAuth Credentials Get- پرکار کردن ابزارهای تحلیلی گوگل در وردپرس

ادامه فرآیند ثبت نام

مرحله 4: اکنون Site Kit با استفاده از جزئیات سایت وردپرس، یک پروژه جدید در Google Cloud account شما ایجاد خواهد کرد. پس از اتمام آن، همانطور که در بالا نگریستن کردید، یک کد پیکربندی مشتری گرفتن خواهید کرد. کد را در کلیپ­بورد خود کپی کرده و بر روی Done کلیک کنید.

مرحله 5: کد به دست آمده را در جعبه متن پیکربندی کلاینت در داشبورد وردپرس خود پیمان دهید و بر روی گزینه پیوستگی کلیک کنید.


  استفاده‌ بهتر از کنسول جستجوی جدید گوگل تنها در ۴ مرحله

signin with google- وزود به اکانت گوگل 

ورود به اکانت گوگل

مرحله 6: الان باید با حساب گوگل اصلی خویش وارد شوید (حسابی که به Analytics و داده های دیگر دسترسی دارد). برای پیوستگی بر رویSign In With Google  کلیک کنید.


login account- ورود به اکانت گوگل 

ورود به اکانت گوگل

مرحله 7: بر روی حساب اصلی گوگل خویش (تصویر بالا) کلیک کنید و مجوزهای لازم را به آن واگذار کنید (تصویر پایین).

مرحله 8: در این مرحله مجوزها را رسیدگی کنید و از فعال بودن کل چک‌­باکس‌­ها اطمینان حاصل کنید. برای رفتن به مرحله پایانی روی Allow کلیک کنید.


allow access- امکان دسترسی به افزونه 

دسترسی افزونه به اکانت گوگل

allow access google- سطح دسترسی

بررسی چک باکس های سطوح دسترسی

مرحله 9: Site Kit به طور خودکار داده های سایت پیوند داده شده به حساب Google Search Console شما را شناسایی کرده و آن را به وبلاگ وردپرس شما پیوند می‌­دهد.

go to my dashboard- ورود به داشبورد ادمین

ورود به داشبورد ادمین

توجه: همانطور که قبلاً نیز اشاره کردیم، اگر یک حساب Search Console ندارید، Google Site Kit به چهره اتوماتیک گرد را برای شما برپایی و تایید هویت می­‌کند و سایت وردپرس شما را به آن پیوند می­‌دهد.


رصد عملکرد سایت وردپرسی

اتصال وردپرس به سرچ کنسول

اکنون به لطف Site Kit می‌­توانید داده­‌های Google Search Console خویش را مستقیماً در داشبورد وردپرس خود تماشا کنید.


داده‌­های Search Console در سطح صفحه با Site Kit

همچنین می­‌توانید داده­‌های شدامد جستجوی ارگانیک هر پست و صفحه را با استفاده از Site Kit و عملیات فعال کردن ابزارهای تحلیلی گوگل در وردپرس نگریستن کنید.

به این چهره می‌­توانید داده­‌های Google Search Console خویش را با به کارگیری افزونه Site Kit به سایت وردپرس خود پیوند دهید و شروع به موشکافی سایت وردپرسی نمایید تا در کار خویش کامیاب شوید.

چگونه Google Analytics را به وردپرس با استفاده از Site Kit پیوند بزنیم؟

Search Console یگانه از ابزارهای مهم گوگل است که Site Kit می­‌تواند به سایت وردپرس شما پیوند دهد. حال در این بخش، ما به شما اثر خواهیم عدل که چگونه داده­‌های Google Analytics را در داشبورد وردپرس خود با استفاده از Site Kit تماشا کنید.

توجه داشته باشید که برخلاف Search Console، اگر حساب Google Analytics ندارید، باید به صورت دستی یک باره ایجاد کرده و کد رهگیری را به سایت وردپرس خویش اضافه کنید.

کاربرد شبکه های اجتماعی در پیشرفت SEO

صرف نظر از اینکه چقدر رسانه های اجتماعی در کسب و کار شما اهمیت دارند، مسلما میتوانند در رتبه بندی وبسایت شما در نتایج جستجو تاثیرگذار باشند. جذب محتوای بصری ضروری است، بخصوص بعد از اینکه اینستاگرام انتشار اخبار را به ترتیب وقوع زمانی کنار گذاشت. شرکتها و اینفلوئنسرها برای تست اینکه چه چیزی در فیدهای کاربران بارها نمایش داده میشود، رقابت دارند.

 

در اینجا 7 نکته به منظور کمک به شما برای هدایت بهتر رقابت فزاینده بین رسانه های اجتماعی و دورنمای SEO در این سالها آورده ایم.

 

1. در کپشن های خود سرمایه گذاری کنید.

حساسیت بر روی نوشتن کپشن ها و استفاده مناسب از آن، مصداق بارز کاربرد شبکه های اجتماعی در پیشرفت SEO است. اینکه شما برند لباسهای لوکس هستید، یک فروشگاه اتومبیل یا دفتر کار یک پزشک، آگاهی از تکنیکهای بازاریابی در کسب و کارتان ضروریست. کسب و کارها نیاز دارند که برای نوشتن کپشن همان اندازه که یک کمدین برای نوشتن متن خود زمان میگذارد، تلاش کنید.

 

اگر میتوانید مخاطب را با یک داستان کوتاه جالب به سمت خود جذب کنید، احتمال بیشتری وجود دارد که سایر پستها شما را هم چک کنند. به این بهانه که زمان کافی ندارید و یا اینکه موظف هستید که طبق برنامه ریزی زمانی خاصی مطالب را منتشر کنید، در نوشتن کپشن کوتاهی نکنید.

 

همانطور که کپشن مینویسید، باید اهمیت سئو را هم در نظر داشته باشید. اطمینان داشته باشید که کپشن شما روی کلمات کلیدی تمرکز داشته باشند. همچنین در صورت لزوم از کلمات کلیدی در قالب هشتگ هم استفاده کنید. به یاد بیاورید، بسته به اینکه از چه پلتفرمی استفاده میکنید، مخاطبان مختلف رسانه های اجتماعی نسبت به محتوای شما واکنشهای متفاوتی دارند. با استفاده از فرمت مناسب و سفارشی کردن کپشن خود برای مخاطبان مناسب از طریق بررسی مشارکت مخاطبان در فیسبوک، توییتر یا تجزیه و تحلیل اینستاگرام جایگاه خود در رسانه های اجتماعی را تثبیت کنید.

 

سئو و شبکه های اجتماعی, سئو سایت

بالا بردن سئو سایت

 

2. در مورد عملکرد رسانه های اجتماعی برند خود صادق باشید.

دیگر کاربرد شبکه های اجتماعی در پیشرفت SEO ، انتخاب و سرمایه گذاری بر روی شبکه اجتماعی مناسب با رویکرد کسب و کار شماست. به عبارت دیگر سعی کنید در طولانی مدت به عملکرد رسانه های اجتماعی خود توجه کنید و درباره وضعیت فعلی کسب و کارتان با خود و تیم خود رو راست باشید. نیازی نیست که در همه پلتفرمهای شبکه های اجتماعی شاخص باشید.

 

اولویت شما باید تضمین پلتفرمی باشد که در آن فعالیت دارید و برای کسب و کارتان در آن سرمایه گذاری کرده اید. با تجزیه و تحلیل هر بخش (از سال گذشته، ماه گذشته، یا چند روز پیش) میتوانید از اثربخشی هر پلتفرم برای بهبود کسب و کارتان آگاهی پیدا کنید.

 

اگر بتوانید که لایکها و به دنبال آن فالو کردن های بیهوده و غیر مفید را فراموش کنید و پلتفرمی را که بطور واقعی به کسب و کارتان خدمت میکند را پیدا کنید، در طولانی مدت این تصمیم درست به شما کمکهای زیادی خواهد کرد.

بازده سرمایه گذاری هایتان را تحلیل کنید و آنچه را که برای سال آینده انتظار دارید را مشخص کنید. این کار به شما کمک میکند که زمان خود را با فعالیت در 6 اکانت مختلف تلف نکنید.

 

3. مطمئن باشید که بیشتر یا کمتر از اندازه پست ارسال نکنید.

تعداد و زمان اشتراک گذاری پستها در شبکه های اجتماعی بر اساس ماهیت هریک از آنها میتواند بارزترین کاربرد شبکه های اجتماعی در پیشرفت SEO قلمداد شود. معمولا وقتی کسی بیش از اندازه پست به اشتراک میگذارد، اشکال کار آن سریع آشکار خواهد شد. به هر حال اگر میانه رو باشید، به این معناست که در حال تولید محتوای استاندارد هستید و مردم را به دردسر نمی اندازید.

 

تمرکز بر روی کیفیت به جای کمیت، تاثیر غیر قابل باوری بر کسب و کارتان خواهد داشت. تاثیر این عملکرد ممکن است خیلی بصورت شهودی مشاهده نشود ولی اغلب افرادی که پستهای کمتر ولی معتبرتری را به اشتراک میگذارند، مشارکت بالاتری با مخاطب برقرار میکنند.

 

کاهش تعداد پستها باعث میشود که افراد بیشتری را به سمت محتوایی که با دقت بیشتری آنرا آماده کرده اید، بکشاند. پیش بینی کردن برای یک پست (بخصوص آنهایی که جالب و برانگیزنده هستند) مزایای زیادی دارد.

 

سئو و شبکه های اجتماعی, سئو سایت

 بهینه سازی و سئو سایت

 

4. همه کاربران را به تعامل و پاسخ گویی تشویق کنید

جلب مشارکت، تعامل با مخاطبان و مشتریان به عنوان تاثیرگذارترین کاربرد شبکه های اجتماعی در پیشرفت SEO در نظر گرفته میشود. با این حال ممکن است غیر عادی بنظر برسد که بخواهید با هریک از کاربران ارتباط داشته باشید و به تمام نظرات منفی پاسخ دهید.

 

بطور مثال، برندهای لوازم آرایشی با اینکه همیشه در مورد آزمایش محصولات بر روی حیوانات جهت بالا بردن استانداردهای زیبایی، نظرات منفی دریافت میکنند ولی با این حال پاسخ مشتریان را همواره آرام و مودبانه میدهند.

بزرگنمایی کردن نظرات منفی کمک کننده است. هیچ موقع نمیتوانید نظرات مردم را تحت کنترل داشته باشید ولی همیشه میتوانید پاسخ گویی کمپانی خود را در کنترل داشته باشید.

 

رسانه های اجتماعی تاثیر مستقیمی بر رتبه بندی موتورهای جستجو ندارند ولی میتوانند به بیشتر دیده شدن کمک کنند که این نتیجه پست خوبی است که بارها لینک شده است.

جدا از همه اینها یک سئوی موفق، اساس محکمی برای بازاریابی دیجیتال جامع و یکپارچه است.

 

وقتی پستی را به اشتراک میگذارید در انتهای آن، فراخوانی را برای مخاطبان اضافه کنید تا محتوای شما را به اشتراک گذاشته یا لینک سازی کنند. زیرا زمانیکه به صورت مستقیم و شفاف از مردم درخواست میکنید، افراد بیشتری آنرا به اشتراک خواهند گذاشت.

منبع:

https://www.beytoote.com/computer/sundries-web/application-networks2-seo.html