اخبار تکنولوژی 9

معرفی تکنولوژی

اخبار تکنولوژی 9

معرفی تکنولوژی

روند ثبت شرکت در اسلامشهر

شرکتی است که برای سپریدن امور تجاری تحت اسم مخصوصی بین 1 یا چند نفر شریک ضامن و 1 یا چند تن شریک با مسئولیت محدود بدون انتشار سهام تشکیل می شود.


شرکت درهم سهامی

شرکتی است که تحت اسم مخصوصی بین شماری شرکای سهامی و 1 یا چند نفر شریک ضامن تشکیل می شود.


شرکت نسبی

شرکتی است که برای سپریدن امور تجاری تحت اسم مخصوصی بین 2 یا چند تن تشکیل می گردد و مسئولیت هریک از شرکاء به میزان سرمایه ی آنها در شرکت می باشد.


شرکت تعاونی تولید و مصرف

شرکتی است که با اهداف  هفت گانه ی مندرج در قانون بخش تعاونی با قید واژه ی تعاونی تشیل می شود و جهت ساختن آن حدقل 7 تن با تابغیت ایرانی باید حضور داشته باشد.


مزایا و معایب ثبت شرکت در ایران چیست و اصلا چرا باید شرکت ثبت کنیم ؟

در قسمت قبل به این مساله اشاره نمودیم که دو شریک با هم کاسبی را گردانیدن می کنند ولی کاسبی آن ها رسمی نمی باشد، حال این سوال قبل می آید که رسمی نبودن یک فعالیت اقتصادی به چه معناست ؟


اولین مساله ای که در هر شراکتی که امکان دارد به هستی آید، دسته سود بین شرکا است که در اکثر مواقع به راستی سپریدن نمی پذیرد، حال اگر آن 2 تن مثالی در اول کارشان شرکتی را به ثبت رسانیده بودند، به دلیل اینکه همه مسائل اثناء ثبت کمپانی و تنظیم اوراق اداری در اساسنامه و کمپانی نامه بیان می شود، حال هنگام بخش فایده به مشکل نمی خوردند و می توانستند با دستک و مدرک از حق خویش پدافند کنند.


یکی دیگر از مزیت های ثبت کمپانی این است که جلوه حقوقی، قانونی و رسمی به کسب و کارتان می بخشد، مثلا فرض کنید که موقعیت ای برایتان پیش آمده و می توانید با گردآور ای دولتی یا خصوصی وارد مذاکره شوید و قراردادی را منعقد نمایید، سپس از شما می پرسند که شما کیستید یا اسم کمپانی تان چیست ؟؟؟ در صورتی که شرکتی نداشته باشید، چه می خواهید بگویید؟؟؟ می خواهید خویش را با نام حقیر تان  معرفی کنید ؟


همانطور که می دانید، این روزهای شرکت ها سخت با اشخاص حقیقی (اشخاص حقیقی یعنی افراد) وارد مذاکره بازرگانی می شوند و بزرگترین دلیلی که شرکت های با اشخاص حقیقی شغل نمی کنند این است که نمی توانند به راحتی به آن ها اعتماد کنند و شغل را به یک شخص بسپارند یا خیالشان از این بابت نارحت است که کسی غیر متعلق به شخصی حقیقی هستی ندارد که مسئولیت پیشه را بر عهده بگیرد.


و مزایای بسیار دیگری که در این نوشته نمی گنجد (ولی با تماس با کارشناسان مجموعه به طور کامل می توانید به صورت رایگان مشاوره یگیرید) . حال کمی هم راجع به معایب ثبت شرکت صحبت کنیم.


البته در پیش درآمد بگوییم که مسائلی که از عقیده ما مطرح می شوند عیب نیستند و اغلب جنبه قانونی دارند الی عیب !!!


از جمله کارهایی که بعد از ثبت شرکت در اسلامشهر  باید انجام دهید، شناسایی شرکت خود به سازمان امور مالیاتی و دارایی (ترسناک ترین قسمتی که خیلی ها به آن فکر می کنند) و پلمپ دفاتر مالیاتی تان به طور سالانه می باشد.


پس از ثبت کمپانی و گردآور خویش می بایست شرکت خویش را به سازمان دارایی معرفی کنید و سالانه شرحی از عملکرد خرید و فروش کمپانی خود به آن اداره ارائه دهید و نسبت به هوده خالصی که در سال برایتان می ماند، درصدی را به عنوان مالیات عملکرد به سازمان مالیاتی و دارایی بپردازید (که این قضیه اصلا هم خوفناک نیست)


مراحل ثبت کمپانی چگونه است ؟

مراحل ثبت شرکت نیز مثل بقیه کارهای اداری که این روز ها اتمام می دهیم پیچدگی هایی دارد که به آن می پردازیم.


در ایام نه چندان دور (مثلا 5 سنه پیش) اگر شخصی می اراده شرکتی ثبت کند، میبایست به سازمان ثبت شرکتهای استان خویش مراجعه می نمود، فرم های ثبت شرکت را گرفتن می کرد و پس تکمیل فرم ها و فراهم کردن مدارک باره نیاز آن را تسلیم گردانیدن و بعد پرداخت هزینه های قانونی ثبت شرکت ، چشم براه می ماند لغایت مراحل ثبت کمپانی احد بعد از دیگری توسط گردانیدن سپریدن شود لغایت در پایان شرکت به ثبت برسد.


ولی این روز ها مسائل کمی ساده تر شده است ولی هنوز پیچیدگی های ویژه خویش را دارد. این ایام نیز مثل گذشته شما نیز می توانید اقدام به ثبت کمپانی خویش نمایید ولی توصیه دوستانه ما این است که این کار را نکنید !!!


چرا ؟ چون به زمانی که می گذارید و امتحان و خطا هایی که اتمام می دهید و خرج های قانونی که به خاطر امتحان و خطاهایتان چندباره پرداخت می کنید نمی ارزد. یعنی اگر تمام این هزینه های زمانی و مالی و روحی را پرداخت می کنید، در فرجام جمع کنید، به خود می گویید، کاش از اول ثبت کمپانی خویش را به یک بنیاد-نهاد-سازمان معتبر ثبتی سپرده بودم و این همه آزار نمی شدم.


هزینه های ثبت کمپانی چقدر می باشد ؟

هزینه های ثبت کمپانی نسب به شرکتی که هدف ثبت آن را دارید می تواند زیاد متفاوتی داشته باشد، زیرا به نسب نوع شرکت ای که می خواهید ثبت کنید (مثلا کمپانی مسئولیت محدود یا سهامی ویژه یا حتی سهامی عام) هزینه های قانونی که میبایست پرداخت کنید ، هزینه تمبر های ثبتی یا مالیاتی می تواند زیاد متفاوت باشد، لذا رهنمود می کنیم، فرمی را که در انتهای صفحه است را تکمیل بفرمایید، تا خرج نهایی ثبت شرکت تان بدست کارشناسان ثبتی بررسی و به شما اعلام گردد.


چه نامی برای کمپانی مان برگزیدن نماییم ؟

اتتخاب نام شرکت نیز کمی قلق خاص خویش را دارد چون اسم کمپانی شما می بایست توسط اداره ثبت شرکت ها تایید گردد، اداره ثبت شرکتها اسم درخواستی شما را به بقیه شرکت های موجود رسیدگی می کند که اسم مشابه کمپانی دیگری را انتخاب نکرده باشید. اما فرمی را در صفحه اصلی سایت برای شما قرار دیتا ایم که می توانید نام های خود را در آن وارد کنید لغایت کارشناسان استعلام نام بعد از بررسی نام های پیشنهادی به شما اعلام کنند که نام های دلخواه شما قابل ثبت است یا خیر.


روند ثبت کمپانی در اداره ثبت شرکت ها

لازم به گوشزد است که امر تعیین نام، تنها در تهران انجام می‌شود و شرکت‌هایی که در سایر شهرها ثبت می‌شوند؛ نیز جهت تعیین اسم به تهران معرفی می‌شوند. در صورت کامل بودن مدارک تقدیمی، خبره اداره‌ی ثبت شرکت‌ها اقدام به تهیه‌ی پیش‌نویس اعلان ثبت نموده و به متقاضیان ثبت یا گرد از شرکا یا وکیل رسمی شرکت تحویل می‌شود.


جهت تعیین حق‌الدرج آگهی باید به «نمایندگی روابط عمومی» ‌مراجعه کرد. لازم به بیان است درصورتی‌که کارشناس اداره، سوژه شرکت را نیازمند کسب مجوز از مرجع خاصی بداند از مرجع مزبور، استعلام می‌نماید. سپس متقاضی باید مبلغی که بابت حق‌الثبت و حق‌الدرج آگهی، معین می شود؛ ‌به بانک و حساب تعیین‌شده، واریز کند و پس متعلق به برگه پرداخت حق‌الثبت و حق اعلان را به «‌واحد حسابداری» ‌اداره، تحویل و واحد مذکور، این فرمایش را در پایین برگه‌ی تقاضانامه، درج می‌کند و پس مدارک به «واحد ثبت تأسیس و تغییرات» اداره‌ی ثبت شرکت‌ها تحویل و شرکت، ثبت‌می‌شود و امضایی دال بر «برابر بودن ثبت با سند» ‌از شرکا یا وکیل رسمی شرکت، گرفتن می‌گردد. سپس دو نسخه اعلان به امضای سرپرست اداره واصله و یک نسخه از تمامی مدارک در پرونده‌ی شرکت، ضبط و نسخه‌ی دوم جهت نگهداری در کمپانی به درخواست کننده داده می‌شود و این دستک «سند ثبت شرکت» ‌است، که این موارد توسط وکیل پرونده اتمام میشود.


در نهایت، متقاضی، باید یک نسخه از آگهی را به «واحد روابط عمومی» ‌مستقر در اداره‌ی همه ثبت شرکت‌ها و ازآنش صنعتی و نسخه‌ی دیگر را به دفتر یک روزنامه‌ی رسمی جمهوری اسلامی ایران واقع در تهران، تسلیم کند. با پروا به ماده‌ی 6 نظامنامه‌ی قانون تجارت وزارت عدلیه و ماده‌ی 197 قانون بازرگانی در ظرف مدت یک ماه از تاریخ ثبت شرکت، باید خلاصه‌ی شرکت‌نامه و منضمات آن، توسط اداره‌ی ثبت در روزنامه‌ی رسمی جمهوری اسلامی ایران و یگانه از مطبوعات کثیرالانتشار مرکز اصلی شرکت به هزینه خویش شرکت، منتشر شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد